Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Engagerad assistent sökes till 14-årig flicka i Haninge

Ort: Huddinge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-09
Sista ansökningsdatum: 2023-06-17
Arbetstid: Varierande

Humana söker nu personliga assistenter till en 14-årig flicka som bor i Haninge, varannan vecka hos sin pappa och varannan vecka hos sin mamma.

Flickan har en svår utvecklingsstörning och autism. Hon behöver hjälp och stöttning med det mesta i hennes vardag. Utåtagerande beteende kan förekomma vilket gör det viktigt att du som person är ansvarsfull, trygg samt har ett pedagogiskt tillvägagångssätt. Flickan kan inte tala själv, det är därför viktigt att du är lyhörd och inkännande gentemot hennes behov. Flickan förflyttar sig med hjälp av rullstol, men kan gå med stöd av andra. I arbetsuppgifterna som personlig assistent ingår att vara behjälplig med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, tillsyn, stöttning vid måltider, stöd vid kommunikation samt genomförande av aktiviteter. Flickan tycker bland annat mycket om att bada samt titta på film och lyssna på musik.

Möjlighet till fast schemarad finns. Utöver det söker vi även timanställda. Det innebär att man ska kunna hoppa in och arbeta under ordinarie personals frånvaro. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behovet uppstår. Arbetstiderna är varierande mellan dag, kväll och natt. Även helgarbete förekommer. Passen är förlagda främst kvällstid och nattetid, men det är positivt om du även kan tänka dig att jobba dagtid med flickan när hon är i skolan om ordinarie dagassistent skulle bli sjuk eller vara ledig.

Tidigare erfarenheter av autism är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer överens mellan kund och assistent. Vi söker dig som vågar ta egna initiativ, har stor empati, tålamod och som har förmågan att kunna sätta sig in i en annan människas situation. Du måste vara helt tobaksfri och tåla pälsdjur.

Då kunden är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss! Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden har gått ut.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-06-17
Ansök här

Kontaktperson

Emelie Karlsson Kontaktperson 0547704203