Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Engagerad och initiativrik assistent sökes

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-10
Sista ansökningsdatum: 2023-06-04
Arbetstid: Dag

Vi söker nu en personlig assistent till en 20-årig kille med autism, epilepsi och utvecklingsstörning. Han bor med sin familj i Nacka och gillar mat och läsk, tittar på tv och Youtube, vill följa med och handla med familjen och gå promenader.

I denna roll som personlig assistent är du med kunden på Daglig verksamhet. Tiderna är 8:30-13:30, några dagar i veckan. Du delar på tjänsten med en annan assistent, så vi ser gärna att du har annan sysselsättning också.

Som assistent börjar och slutar i familjens hem, och hänger med på dagarna och stöttar kunden i aktiviteter och liknande som händer under dagen. Vår kund har ett stort behov av tillsyn och omsorg och du kommer bland annat vara behjälplig med personlig hygien, av- och påklädning, tillsyn, hjälp med måltider och stöd med kommunikation. Kunden behöver en assistent som vill fungera som en förlängd arm, är driven och vill hjälpa till.

Vi ser gärna att du är kreativ, motiverande och uppmuntrande. För att lyckas som assistent i uppdraget krävs att du har ett stort tålamod och kan behålla lugnet i stressiga situationer. Erfarenhet av personlig assistans, särskilt erfarenhet av arbete med autistiska barn, är meriterande. Det viktigaste är personkemin er emellan. Familjen talar arabiska och engelska så det är en fördel om du behärskar båda språken men det är inget krav. Det är även viktigt att kunna kommunicera på svenska med personalen på daglig verksamhet. Kunden har inget tal men kan förstå kortare instruktioner.

Tveka inte utan ansök omgående, ansökningar granskas löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-06-04
Ansök här

Kontaktperson

Linda Idevall Kontaktperson 0857236733