1. Du är här: Engagerade flexibla undersköterskor till timanställning

Engagerade flexibla undersköterskor till timanställning

Stad: Eslöv
Yrkesroll: Undersköterska / Stödassistent
Publicerad: 2019-08-23
Sista ansökningsdatum: 2019-10-23
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Är du intresserad av att arbeta med människor och bidra till att ge ett bra liv? 
Vi har jobbet där DU är skillnaden.
Villan i Eslöv är ett särskilt/korttids boende, där vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt personer med demensdiagnoser.

Vårt arbete är någon annans hem!

Vill du hjälpa oss att göra skillnad? Vi behöver dig som vill engagera dig och göra skillnad varje dag.
En person som är lyhörd, närvarande och har viljan och modet att vara med och utveckla vår verksamhet.

Villan i Eslöv
För dig är det självklart att sätta våra boende i centrum!
Ett gott bemötande är av vikt och en självklarhet för dig. På Villan får du möjlighet att vara med och utforma verksamheten utifrån höga kvalitetskrav och skapa effektiva arbetsrutiner. Kvalitet i vårt arbete, kontaktmannaskap med väl utförda genomförandeplaner och aktiviteter är viktiga hörnpelare i vår verksamhet.
Vi arbetar utifrån värdegrundsorden: GLÄDJE ANSVAR OCH ENGAGEMANG, där bemötande är en viktig grund för god kvalitet i vår verksamhet. Tillsammans förmedlar vi trygghet och en känsla av att vara sedd och förstådd i alla möten.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska.
Tillsammans med dina kollegor kommer du ge omvårdnad, social omsorg och skapa en känsla av livskvalitet med utgångspunkt från varje persons egna behov och önskemål. Du utför vård- och omsorgsuppgifter med delegerat ansvar för medicingivning samt delegerade arbetsuppgifter från rehab förekommer i tjänsten. Du är en glad person med en vilja att göra varje dag meningsfull för våra boende. Du har viljan och förmågan att följa verksamhetens rutiner utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är presitelös, flexibel och lösningsfokuserad. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat, både när det gäller relationer till boende, närstående och till varandra inom verksamheten. Du är initiativrik och lyhörd för de boendes behov och känner en självklar respekt för andra människor. För dig är det viktigt att sätta "guldkant" på våra boendes vardag. Kanske har du även ett stort intresse för matlagning, musik eller andra aktiviteter, vilket är ett plus.
Du har lätt för att samarbeta, såväl som att arbeta självständigt och ta ansvar.
Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Övriga språk meriterande.
Dina datorkunskaper är goda och du har inga problem med daglig dokumentering.
Du har körkort.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi kan erbjuda sommarvikariat och tillsvidareanställning
Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och sista ansökningsdagen är 2019-10-23.
Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.
För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Kontakt
Iwan Johansson - Enhetschef 042-311 58 61 iwan.johansson@humana.se alternativt
Carina Åkesson – Biträdande enhetschef, 0702-73 27 88, carina.akesson@humana.se

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Läs mer på www.humana.se
Välkommen att söka!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: heltid/deltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-10-23
Ansök här