Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-08-28

Enhetschef till Tibblegård Löten

Om tjänsten

Nu söker vi en enhetschef/föreståndare som kan bli ansvarig och stå på tillståndet för Tibblegård Löten. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och omväxlande arbete till ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. Verksamheten är tillståndspliktig.

Tibblegård Löten är en del av Humana, utanför Enköping. Löten är en högstrukturerad behandlingsverksamhet för flickor mellan 13-19 år med psykosocialaproblem och missbruk/riskbruk och tar emot placeringar, enligt SoL och LVU, från hela landet. Vår målsättning är att ge varje ungdom bättre förutsättningar till att kunna leva ett bra och självständigt liv genom att åstadkomma förändring, utveckling och mognad utifrån den individuella behandlingsplanen. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och då främst Kognitiv Beteende Terapi Vår strävan är att vi ska vara föregångaren inom barn och ungdomsvård - de som står för kvalitet, kompetens och omvårdnad.   
 

Om tjänsten

I ditt uppdrag som enhetschef och föreståndare ansvarar Du för driften av verksamheten, vilket innebär arbetsledningsansvar tillsammans med ledningsgruppen. Medarbetarna arbetar schemalagd arbetstid. I Ditt uppdrag ingår det ett ansvar för de boende så att de får den omsorg, vård, stöd och behandling samt de aktiviteter som utlovas liksom att följa gällande lagstiftning. Du kommer att arbeta med kvalitetsarbete samt uppföljning av detta.

Som enhetschef har du kontakt med myndigheter, ungdomar och anhöriga. Du kommer att ha ett nära samarbete med övrig ledningspersonal samt våra andra verksamheter. Du rapporterar till Verksamhetschefen.

 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som:
- har en högskoleutbildning såsom socionom, beteendevetare eller annan adekvat utbildning enligt förskrifter på IVO. 
- har flera års yrkeserfarenhet med kvalificerat behandlingsarbete inom HVB-verksamhet. 
- har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll med personalansvar. 
- har erfarenhet av KBT, DBT, MI och/eller annan evidensbaserad metod.
- har erfarenhet av att arbeta med och leda kvalitets- och förbättringsarbete  
- behärskar svenska i tal och skrift och har god datavana. 

Manuellt B-körkort krävs för tjänsten.   
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobb

 

Övrigt: 
Utdrag ur Polismyndighetens belastnings- och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid före anställning. Se Blankett.  

Har du frågor om den här tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Caroline de Carro  caroline.decarro@humana.se

Tjänstgöringsgrad och arbetstid: 100 %. Arbetstiden är vardagar mellan kl. 8-17, med viss jourtjänstgöring kväll och helg.  

Placeringsort: Enköping

Lön: Sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Vi tillsätter tjänsten enligt överenskommelse


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!