Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Extrajobb som personlig assistent åt jazzintresserad man i Lund

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-02-20
Sista ansökningsdatum: 2023-05-14
Arbetstid: Varierande

Humana assistans söker timvikarier till en man i centrala Lund. Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten och dubbelassistans förekommer dagtid. Du ska därför ha möjlighet att arbeta både dygnspass, dagpass och nattpass. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals sjukdom och semestrar, tex semestrar under kommande sommar.

I arbetet som personlig assistent hjälper och stödjer du mannen utifrån hans behov. Kunden fick en stroke för några år sedan vilken bland annat lett till vänstersidig förlamning samt försämrad hörsel och synbortfall. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttning, städning, hygien, promenader och annat som ingår i mannens liv. Han har ett stort intresse för jazzmusik.

Du som assistent ska vara flexibel och tålmodig. Vi ser att du är ansvarstagande, har ett positivt förhållningssätt samt är duktig på att hålla ordning och reda.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev som beskriver vem du är och varför du passat till tjänsten. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-05-14
Ansök här

Kontaktperson

Annie Egede Uppström Kontaktperson 0462726644