Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Extrajobba som personlig assistent till kvinna i Märsta

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-13
Sista ansökningsdatum: 2021-05-14
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Jag är en kvinna i 60-årsåldern bosatt i Märsta. Jag har MS och söker en personlig assistent som kan hjälpa mig med de praktiska momenten i min vardag.

Om tjänsten


Tjänsten är som timvikarie i gruppen vid den ordinarie personalens frånvaro som t.ex. vid sjukdom eller semester. Arbetspassen är förlagda vardagar dagtid måndag och fredag 11:30-18, tisdag, onsdag, torsdag och fredag 12:00 -18:00 och kväll/natt 20:00-10:00 där det ingår väntetid med 6,5 h. På helgerna är arbetspassen förlagda lördag, söndag dagtid 12:15-18:45 och kväll/natt 20:30-09:30 där det ingår väntetid med 6,5 h.

 Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Möjligheten till att få jobba i sommar finns.

Som assistent kommer du hjälpa mig laga svensk husmanskost och vanliga hushållsgöromål som tvätt, disk och städ. Påklädning klarar jag till viss del själv, men du som personlig assistent stöttar mig ibland med detta. Jag använder rullator och rullstol som hjälpmedel. Nu kommer jag börja med stretch och tänjövningar varje morgon, kväll och natt så ett intresse för träning och hälsa är meriterande. Jag behöver även hjälp på natten med till exempel toalettbesök samt förflyttningar.

Vem vi söker


Jag bor centralt i Märsta och det är en fördel om du bor i närheten. För att bli aktuell krävs följande:


- Det är viktigt att du är flexibel så att du kan hoppa in om någon i gruppen är sjuk

- Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

- Du är flexibel för varierande arbetstider

- Du har god fysik och genomföra förflyttningsmoment som förekommer
 

Det är en fördel om du har B-körkort så att vi kan göra ärenden och utflykter på helgerna. Som person är du lugn och jag ser gärna kvinnliga sökanden. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller vård och omsorg.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-14
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig