1. Du är här: Fast schemarad till man i Åsbro.

Fast schemarad till man i Åsbro.

Stad: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-19
Sista ansökningsdatum: 2019-12-19
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi tre personer som vill jobba hos man i Åsbro.

Om tjänsten:

Kunden är en man i 39 års åldern och du som assistent kommer hjälpa honom med det mesta som kan uppkomma i vardagen. Allt från personlig hygien till matlagning, städning och träning. 

Assistansen kommer att utföras i mannens hem, men också utanför hemmet vid utflykter. Kunden tycker bland annat om musik, sport & träning. Det är därför en fördel om du som söker delar mannens intresse, då det händer att han går på konserter och olika sport event.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet/arbetat inom vården.
  • Är en glad, aktiv och positiv person med skinn på näsan som tycka om att arbeta med människor.
  • Har B-körkort & tillgång till egen bil.

Det förekommer en del lyft och förflyttningar i tjänsten, det är därför viktigt att du som söker inte har problem med axlar och rygg.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. 

Körkort: B-körkort och tillgång till egen bil krävs för att ta sig till och från arbetsplatsen. 

Arbetstid / Varaktighet: Tre fasta schemarader på ca 40%. Förlagd arbetstid under vardag, kväll och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-19
Ansök här