Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Filmälskande sommarvikarie sökes för arbete som personlig assistent

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu två sommarvikarier på 75% till centrala Linköping samt två timvikarier som kan arbeta vid behov.

Det finns goda pendlingsmöjligheter till vår kund även om du bor i närliggande ort. Vi ser gärna att man kan starta som timvikarie även före sommaren. Som sommarvikarie får man inkomma med önskemål under vilken period av sommaren man önskar att gå på schema.

Att arbeta hos vår kund ger goda erfarenheter av omvårdnadsyrket samt en möjlighet till ett långvarigt extrajobb. Man får möjlighet att arbeta varierande arbetstider så som dag, kväll och vaken natt. Du kommer att vara delaktig i att ge vår kund den bästa vardagen som han kan tänka sig. Att arbeta som personlig assistent är ett socialt yrke där ni utöver att ge omvårdnad ofta fikar, ser på film tillsammans eller kanske även en hockeymatch.

Före man arbetar självständigt så genomgår man en individanpassad introduktion, vilket innebär att inga förkunskaper krävs. Före självständigt arbete kommer man även att genomgå en delegeringskurs, så att man ska kunna ge medicin.

Om tjänsten:
Vår kund är en äldre man med diagnosen progressiv MS. Arbetet hos honom är fokuserat på kvalitativ omvårdnad, samt att vara motiverande och stöttande till olika aktiviteter. Vissa dagar kan vara förhållandevis lugna, där du som assistent även bör kunna finna dig i detta då du stiger in i hans vardag.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.
Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vaken natt, vardagar och varannan helg.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Joakim Andersson Kund- och assistentansvarig