Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Flexibel och engagerad personlig assistent på 80 % till Östra Skåne

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-26
Sista ansökningsdatum: 2021-11-29
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent som vill ingå i vårt resursteam och arbeta hos några av våra kunder som bor runtom i Östra Skåne. Tjänstgöringsgraden är på 85 %. Att ingå i vårt resursteam innebär att du kommer arbeta hos olika kunder och våra kunder är personer i olika åldrar som lever med någon form av funktionsvariation. Arbetet hos kunden utformas helt efter kundens hjälpbehov och önskemål. Du får introduktion hos varje kund innan arbetet påbörjas. Som personlig assistent är din roll bland annat att medverka till att kunden har en trygg och säker assistans.

Du har också en tät kontakt med din kontaktperson på Humana. Din kontaktperson fungerar som ett stöd för dig som anställd, tillsammans planerar och ansvarar ni för schema, medverkar i personalmöte och samarbetar med övrig personal i resursteamet.

Som personlig assistent hos kunden kommer du att vara till hjälp där funktionsvariationen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar, personlig omvårdnad, skötsel av hemmet, hjälp med inköp mm. Du är också ett stöd i kommunikationen då flertalet av våra kunder använder sig av alternativ kommunikation.

Arbetspassen är förlagda både vardag och helg samt dag, kväll och natt. Nattpassen kan vara både vaken natt och väntetid. Du behöver vara mycket flexibel eftersom arbetstiderna kan variera från vecka till vecka. 
Eftersom du behöver kunna ta dig till flera kunder krävs körkort och egen bil. Du är rökfri. 

Vi tror att du som söker tjänsten är en positiv och ansvarsfull person som tycker om att knyta nya kontakter. Du har tålamod och är lugn och trygg i dig själv. Eftersom tjänsten innebär arbete hos olika personer bör du ha förmågan att läsa av kunden och anpassa dig till nya situationer. Vi ser gärna kvinnliga sökande, men välkomnar alla ansökningar. Erfarenhet från arbete inom vård eller personlig assistans samt utbildning är mycket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Ansvar, Engagemang och glädje är de nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Vårt uppdrag utgår från kunden och dennes behov och vi vill kunna ge bästa möjliga trygghet och frihet. Vi vill att du delar vår vision "Alla har rätt till ett bra liv" och att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra.

Arbetstid / Varaktighet:  Varierade schemalagda arbetstider. Tjänsten är på 80%.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-29
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig