Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Flicka i Örebro söker personliga assistenter!

Ort: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-09-23
Sista ansökningsdatum: 2022-10-22
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Flicka i Örebro söker en personlig assistent till en schemarad på 35%
Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi personliga assistenter till en härlig flicka på 10 år som är boende i Örebro med sin familj. Tjänsten avser en tjänst på 35%. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 
 
Om tjänsten 
Vi söker nu en assistent till en härlig flicka på 10 år som är boende i Örebro med sin familj. Flickan har autism och epilepsi, hon har även en intellektuell funktionsnedsättning och nedsatt syn. Utifrån detta har flickan ett omfattande vårdbehov. Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bl.a. matning, hygien, på- och avklädning samt att se till att flickan får aktivering och stimulering i form av lek och träning. Arbetsuppgifterna innefattar även många lyft och förflyttningar. 

Vem är du? 
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. Ytterligare meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med barn med kramper då flickan har epilepsi. 
 
• Är icke-rökare då kunden har astmatiska besvär. 
• Är ansvarstagande 
• Tar egna initiativ

Låter tjänsten som något som skulle passa dig? Tveka inte att komma in med din ansökan!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser fast tjänst på 35%. Arbetstiderna är varierande vardagar och helger, morgon, dag och kvällstid.

 
Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
 

Tillträde: 
Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-10-22
Ansök här

Kontaktperson

Mattias Österberg Rekryteringsansvarig