Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-08

Fysioterapeut med aktivitetsansvar till Humana Lillsjö Badväg

Om tjänsten

Fysioterapeut  med aktivtetsansvar

Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter en serviceinriktad och ansvarstagande fysioterapeut till Humana Lilsjöbadväg, som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig möjlighet att utvecklas och dagligen göra skillnad för våra äldre, samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team!

Om tjänsten
Hos oss på Humana kommer du vara en viktig del i att kartlägga och tillgodose våra kunders individuella behov av vård och rehabilitering. Du kommer tillsammans med övriga kollegor att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje boendes individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en vardag som präglas av god omsorg, där du tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Humana Lillsjöbadvög  får du chansen att arbeta i en glad, engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv.Tillsammans med arbetsterapeut kommer du även att ansvara för verksamhetens aktiviteter och skapa en meningsfull vardag för de äldre.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Dagtid  100% 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar enl. kollektivavtal.
Tillträde  Enligt överenkommelse  

Vad får du?
- Ett betydelsefullt jobb som bidrar till en bättre vardag för våra äldre
- Möjlighet att utifrån din kompetens och erfarenhet planera och genomföra relevanta rehabiliteringsinsatser utifrån kundernas individuella behov och förutsättningar.
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje och engagemang

Arbetsbeskrivning
Som fysioterapeut kommer du vara en del i utvecklingen av det dagliga arbetet i verksamheten, där du tillsammans med verksamhetschef och kollegor bygger upp rutiner och arbetssätt utifrån riktlinjerna i vårt kvalitetsledningssystem. I rollen som fysioterapeut kommer du bland annat att undersöka/bedöma och behandla boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar. Du kommer att handleda omvårdnadspersonalen i uppgifter inom professionen, hantera dokumentation och avvikelser samt ha ansvar för planering och samordning av verksamhetens aktiviteter.

Exempel på arbetsuppgifter

- Undersöka/bedöma och behandla boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar
- Risk- och funktionsbedömningar samt uppföljning
- Utprovning och förskrivning av hjälpmedel
- Utbildning av omvårdnadspersonal i bl.a. förflyttningsteknik

Som aktivitetsansvarig kommer du
 
- Kartlägga boendes önskemål och behov av aktiviteter
- Planera, förbereda och genomföra aktiviteter på verksamheten
- Samverka med externa aktörer t ex. Föreningar, musiker, skolklasser

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i en äldreomsorg där du dagligen bidrar till att skapa en meningsfull vardag för våra äldre. Du är en kundfokuserad, serviceinriktad och kreativ person som har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga. För rollen krävs det att du är en legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen.

Vi söker dig som
- Är utbildad och legitimerad fysioterapeut
- Har kunskap att dokumentera i journalsystem (ICF alt. VIPS)
- Besitter goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande - men inget krav
- Erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen eller hemtjänsten
- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- Erfarenhet av arbete med planering och genomförande av aktiviteter

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-12-01. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susann Andersson 

 

Välkommen med din ansökan!

Om Humana

Att jobba på Humana På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Läs mer på www.humana.se

Kontaktperson