Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-10-18

Fysioterapeut till Humana Björnö

Om tjänsten

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som fysioterapeut hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Humana Björnö i Norrtälje är ett nyöppnat modernt boende med genomtänkt design där kvalitet står i fokus. Boendet har totalt 60 lägenheter fördelat på tre våningsplan. Det finns särskilda avdelningar avsedda för personer med demenssjukdom samt avdelningar för personer med somatiskt omvårdnadsbehov. Varje avdelning består av tio lägenheter och har ett gemensamt kök/matsal, vardagsrum och i flesta fall en gemensam balkong. Boendet har även en stor gemensam samlingssal med utgång till en härlig balkong. I verksamheten finns även ett gym, ett flertal samvarorum och en mysig inramad trädgård med ett trevligt växthus. Här arbetar vi utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och Humanas värdegrund - Glädje, Engagemang och Ansvar.

Om tjänsten

Som fysioterapeut hos oss på Humana kommer du bland annat att arbeta med:
- undersöka/bedöma och behandla boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar
 - handleda omvårdnadspersonal i uppgifter inom proffessionen
 - risk- och funktionsbedömningar samt uppföljning
 - utprovning och förskrivning av hjälpmedel
 - medverka i teamträffar och vårdplanering
 - hantera dokumentation och avvikelser
 - riskbedömningar över arbetsmiljön
 - utbildning av omvårdnadpesonal i bl.a. förflyttningsteknik.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagtid, vardagar. Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Vi för gärna en dialog om lämpligt upplägg. 
Lön: Lönen enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Gärna så snart som möjligt
 
Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i en äldreomsorg där du dagligen bidrar till att skapa en meningsfull vardag för de äldre. Du tycker att arbetet med aktiviteter är roligt och givande. Du är kundfokuserad, serviceinriktad och kreativ. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga.

För denna tjänst krävs det att du:
är utbildad och legitimerad fysioterapeut.
 
 
Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg.
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.
- har erfarenhet att dokumentera i Safedoc.

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nina Jones på nina.jones@humana.se eller 073-069 30 18.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Kontaktperson

Nina Jones Verksamhetschef