Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Gamla vägen

Ort: Åstorp
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2021-05-03
Sista ansökningsdatum: 2021-05-21
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du erbjudas en spännande anställning och vara med och starta upp vår nya LSS enhet Gamla vägen? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet hos oss på Humana. I rollen som boendestödjaren kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Gamla vägen är en nybyggd gruppbostad med sex stycken platser, anpassat för personer inom personkrets 2 LSS. Gamla vägen LSS ligger i Åstorp.  

I april 2020 flyttade första klienten in och vi fortsätter nu med fler inflyttningar under hösten. Vi söker nu därför dig som vill vara med och utöka personalgruppen (deltidstjänster) samt dig som vill vara med och stötta upp extra vid behov (timanställning). Det är ett engagerat litet gäng som redan är igång och vi kommer lägga tid på att hitta de personer som vi tror skulle kunna komplettera gruppens kunskap och som själva känner sig skulle kunna trivas med oss.  

 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor ge individuellt utformat stöd till de boende i vardagslivets alla delar för att därigenom stärka förmågan hos den boende samt motivera till att nå självständighet utifrån varje individs förutsättningar. Arbetet innebär även administrativa arbetsuppgifter såsom social dokumentation så viss datorvana krävs. En viktig del i arbetet är att samverka med den boendes nätverk, såsom anhöriga, sysselsättning, LSS-handläggare, myndigheter och landstingskontakter m fl.

Du bidrar och verkar för att skapa en god och attraktiv miljö för alla, såväl kollegor som boende.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser;

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Grundläggande utbildning inom vård-och omsorg, extra meriterande med utbildning såsom socialpedagog, stödpedagog alt. behandlingspedagog.

Erfarenhet av arbete med målgruppen är meriterande.

En uppstart förutsätter att Du är lösningsfokuserad, lyhörd och flexibel.

Du ska vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande.

Erfarenhet med att ha arbetat med personer med missbruksproblematik är meriterande.

Du ska vara ansvarsfull och själva kunna strukturera ditt arbete.

Du ska ha social kompetens, kunna samarbeta med andra och ta ansvar för din arbetsmiljö.

Du ska ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.

Vi ser gärna manliga sökanden för att kunna uppnå en jämnare könsfördelning.

B-körkort

Arbetstid

Dag, kväll och helg. Sysselsättningsgrad är ca 75 %. Schemat läggs efter verksamhetens behov och kommer ändras ofta i uppstarten då bemanningen utökas efter fler klienter flyttar in. Skriv i ansökan när du har möjlighet att tillträda. Vi söker både timanställning och deltidstjänster omgående.

Lön

Lön sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. Skriv i ansökan vilket löneanspråk du har.

Intervjuer

Intervjuer kommer att ske löpande, vilket kan innebära att tjänsterna blir tillsatta innan sista ansökningsdag. 

Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Vad händer nu?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-05-21. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-21
Ansök här

Kontaktperson

Sara Rydén Verksamhetschef