Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

80% tjänst i Alingsås - Gillar du att busa i badhuset lika mycket som jag?

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-05
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Jag är en sprallig och pratglad tjej på 12 år som söker en kvinnlig assistent som har glimten i ögat. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror i Alingsås.  Du kommer att vara min förlängda armar och ben och hjälpa mig med det mesta som står på livets agenda.

Jag har ett ryggmärgsbråck vilket gör att jag sitter i rullstol, ibland kan jag även få epilepsi.  Det är mycket viktigt för mig att du är påhittig och kan hitta på olika givande aktiviteter tillsammans med mig.  

Förutom att bada tycker jag om djur och musik. Din arbetsplats är ett hem för mig och min familj , att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av viktig, men det allra viktigaste av allt är att det ”klickar” mellan dig och mig och min familj.      

Du som söker skall vara positiv, lyhörd, ansvarsfull, flexibel och kunna ta egna initiativ och ”vara steget före” mig.  Vi ser gärna att du har B körkort för att kunna köra mig till olika aktiviteter.

Kvalifikationer:

  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
  • Gärna undersköterska eller annan pedagogisk utbildning.
  • B-Körkort.
  • Rökning få ej förekomma på arbetstid.
  • Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.
  • Erfarenhet av epilepsi och lyft-teknik.
  • Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
  • Registerutdrag.

 

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänstens omfattning:  Ca 60-80% tjänst utifrån kundens behov samt delade turer på vardagar då kunden går i skolan utan assistans (med elevassistent). 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig