1. Du är här: Givande och flexibelt deltidsjobb, perfekt för student!

Givande och flexibelt deltidsjobb, perfekt för student!

Stad: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Hej!

Jag är en glad 12-årig flicka som alltid har nära till skratt. Jag bor växelvis hos mina föräldrar ute i Stavsnäs. Jag behöver hjälp med allt som förekommer i min vardag. Hämta mig på fritids, hjälpa mig med av- och påklädning, personlig hygien och hänga med på olika fritidsaktiviteter. Jag behöver också stöttning vid kommunikation då jag kommunicerar på andra sätt än med talet.

Jag är förtjust i hästar och har ett stort musikintresse. Kanske spelar du något instrument och gillar att sjunga?  Det är viktigt för mig att du har bra fysik så att du orkar hjälpa mig med förflyttningar samt att du har en glad och positiv inställning.

Du hämtar på fritids och avslutar passet hemma hos mig. Både jag och min familj ser fram emot att lära känna dig och hoppas på att du ska vilja arbeta med mig under en längre period. Tjänsten är perfekt för dig som studerar då jag och min familj har stor flexibilitet kring arbetstiderna, exempelvis om du har tentaperiod eller liknande.

Och just det, för att få jobba hos mig så behöver du visa upp ett giltigt utdrag ifrån ditt belastningsregister. Det du ska beställa heter LSS. Du finner mer information längre ned i annonsen.

Arbetstid/Varaktighet: Du kommer arbeta ca 4-8 vardagar mellan kl. 16-20:30 samt 2 helgdagar i månaden mellan kl. 11-20. Det finns också möjlighet att arbeta fler timmar under lov. Hur dagarna förläggs kommer vi överens om tillsammans.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Så snart som möjligt.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig