Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad 11-årig kille söker en personlig assistent!

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en glad kille som bor tillsammans med sina föräldrar och två yngre syskon i Västerås. Kunden är förlamad och sitter i rullstol och som personlig assistent kommer du att stötta honom med allt som kan tänkas uppstå i vardagen. Under dagarna går kunden i skolan så du som assistent kommer vara med honom på fritiden. När kunden inte är i skolan älskar han att busa med sina syskon och leker gärna jaga-lekar, med bilbanor och är också gärna utomhus. Han tycker även om att hitta på olika pranks och han följer även med familjen till stallet där han åker häst och vagn. Kunden har inget tal utan komminuserar med stöd av hjälpmedel i form av t.ex. pekdator, därför är det viktigt att du som assistent är lyhörd mot kunden. I dina arbetsuppgifter som personlig assistent kommer du hjälpa kunden med till exempelt personlig omvårdnad, vid matsituationer och i aktivieteter både innanför och utanför hemmet. Kunden tränar och strechar även, vilket du stöttar honom med och det är viktigt att du som assistent kan göra träningen till en rolig och positiv upplevelse. Kunden mår han lätt illa och kan även få kräkningar, då är det viktigt att du som personlig assistent är bekväm och kan hantera det på ett bra sätt.

Tjänstgöringsgrad och arbetstid: Timvikarie vid behov. Arbetspassen är förlagda kvällstid eller nattid (aktiv tid) samt under helger.
Lön: Fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Vem är du?
Vi söker en personlig assistent som har barnasinnet kvar och älskar om att skratta och skämta. Som person är du ansvarsfull men även initiativrik, social och tycker om att vara aktiv. Du behöver ingen hästvana för att följa med kunden till stallet men det är viktigt att du inte är rädd för hästarna. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig, kunden och hans familj.

För denna tjänst krävs det att du har:
B-körkort och tillgång till bil.
- Inte är allergisk mot pälsdjur.
- Är rökfri.
- God fysik 

D
et är även meriterande om du har:
- E
rfarenhet av en liknande roll

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig