Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad 3-årig pojke söker personliga assistenter till sitt team!

Ort: Skinnskatteberg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-03
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och göra skillnad i någons vardag? Vi på Humana söker nu en timvikarie till en glad liten pojke som bor i Färna. Vill du vara med oss och arbeta för vår vision - Alla har rätt till ett bra liv? Ansök idag! 

Om tjänsten 
Vår kund är en charmig pojke som är 3 år gammal som nu behöver nya assistenter till sitt team. Pojken har bland annat trach (tracheostomy) och hans vårdbehov är omfattande. Därför är han i behov av assistans dygnet runt och det förekommer även dubbelassistans. Du som personlig assistent kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i kundens vardag, som tillexempelvis av och-påklädning och personlig omvårdnad och det brukar bli mycket skratt i arbetet. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: En assistent till aktiv nattjänst på 30 h/v, anställningsformen är en SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning”. Vi söker även timvikarier som kan jobba både dag, kväll och aktiv natt.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse 

Vem är du? 
Du är en glad och ansvarstagande person som brinner för vårdyrket och det är meriterande om du är utbildad undersköterska, har erfarenhet som personlig assistent eller har arbetat med barn i tidigare yrkesroller. För den här tjänsten är det viktigt att du som person är trygg och lugn i ditt arbete. Vi ser gärna kvinnliga sökande för tjänsten.

Vi ser gärna att du:
har körkort och tillgång till bil (krav)
- är rökfri (krav)
- har erfarenhet från en liknande roll och gärna erfarenhet av trach
- har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 30 september 2020. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig