Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad 80-talist söker personlig assistent! Flera tjänster 75-100%

Ort: Halmstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-13
Sista ansökningsdatum: 2021-12-30
Arbetstid: Alla

Jag är en man som bor i hus med min sambo och barn i Halmstad. 2019 blev jag diagnostiserad med ALS och idag krävs det att jag har assistans dygnet runt.
Nu har jag fått beviljat dubbelassistans hela dygnet vilket innebär att jag behöver fler personliga assistenter.

Hemma hos oss har vi fokus på det positiva och ofta en jargong med stor dos ironi och skratt. Vårt fokus är att hela tiden arbeta för att stärka min kropp och mitt sinne.

Arbetsuppgifterna hos mig är relativt omfattande och innebär en del vårdande insatser samt hantering av andningsmaskiner. Jag har andningsassistans dygnet runt och kommunicerar svagt via tal eller via ögonstyrd dator. Jag kan bara röra huvudet och behöver hjälp med alltifrån hygien och rörelse till hem och hushåll. Eftersom jag har två barn på 8 år och 14 år innebär det att jag även behöver stöttning i min pappa-roll. Eftersom det händer mycket på kort tid söker jag dig som är duktig på att anpassa dig.

För att vi ska fungera ihop är det viktigt med en stor dos av humor. Jag är en avslappnad och enkel person. Mina intressen är musik, fotboll och mat, just nu är det stort fokus på hälsosam kost och att stärka mig mentalt.

Vem är du då som söker; Jag ser helst kvinnliga sökanden och det är personligheten som är viktig för mig. Har du jobbat inom vården förut så är det en fördel men inte ett krav. Du kommer få utbildning på plats. Då jag har svårt att tala är kommunikationen och förståelse för vad jag säger avgörande, därför är det viktigt att du behärskar svenska språket flytande. Du har ett gott bemötande, är uppmärksam, lyhörd och tar gärna egna initiativ. Ödmjukhet och flexibilitet är viktigt då det ofta kan ändras rutiner beroende på dagsform. Eftersom du kommer rakt in i en familj söker jag dig som har ett stort tålamod och har en förmåga att smälta in. 


Arbetstid/Varaktighet: Flera tjänster. 75-100% tjänstgöring, 12h/pass dag/kväll och kväll/natt. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-12-30
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig