Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad assistent med nära till skratt sökes till man i Salem

Ort: Salem
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-24
Sista ansökningsdatum: 2021-12-21
Arbetstid: Helg

Hej, jag är en 46-årig man som bor i Salem!

Som personlig assistent kommer du hjälpa mig med allt i min vardag och det är därför bra om du har livserfarenhet så du kan hjälpa mig sköta både mig själv och mitt hem som jag vill ha det. Jag har relativt nyligen fått en allvarlig hjärnskada och behöver hjälp och stöttning att utföra min träning och rehabilitering. Du kommer bland annat att få jobba nära arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Mina största intressen är datorer och teknik, och det vore kul om du delar mitt intresse. Andra intressen jag har är fiske och matlagning.

Jag är nu i behov av nya assistenter som kan arbeta ungefär 75%. Arbetspassen är förlagda dagtid och kvällstid, både vardagar och helg. Anställningsformen kommer till en början vara timanställning, men goda möjligheter att omvandla tjänsten till ”så länge uppdraget varar” finns.

Jag ser gärna att du som söker är engagerad, ansvarstagande, glad och har humor. På grund av arbetets karaktär är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg och har du även har utbildning inom området är det ett stort plus. Likaså om du har erfarenhet av hjärnskada. Ibland är det en liten hund på besök så det är viktigt att du inte är allergisk eller rädd för hundar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR


Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2021-12-21
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig