Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad kille söker timvikarier till sitt team!

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-18
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en busig 12-årig kille i Västerås. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 
 
Om tjänsten 

Vår kund är en glad kille som bor tillsammans med sina föräldrar, två yngre syskon samt hund och katt i Västerås. Efter en hjärnblödning har kunden fått ett rörelseförhinder som gör att han är förlamad och sitter i rullstol. Han har även epilepsi och afasi så som personlig assistent kommer du att stötta honom med allt som kan tänkas uppstå i vardagen. På dagarna går kunden i skolan så du som assistent kommer vara med honom utanför hans skoltid.  
 
Vem är du? 
Du som söker får gärna vara en levnadsglad och busig person. Bilar är ett intresse för kunden, även promenader med familjens hund. Det är en fördel om du som söker delar kundens intressen. Du bör som person vara lyhörd och ha lätt för att läsa av signaler. Vi ser gärna att du är kreativ och vågar hitta på saker samt leka på ett stimulerande sätt.  
 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad 
Vi söker timvikarier som kan arbeta vid behov. Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid, helg och vaken natt.  
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Omgående. 

 
För denna tjänst krävs det att du har: 

- Inte är allergisk mot pälsdjur. 
- Är rökfri. 
- God fysik 
- Erfarenhet av liknande roll 
 
Det är även meriterande om du har: 
- B-körkort och tillgång till bil. 
- Erfarenhet av bipap och hostmaskin 
- Erfarenhet av epilepsi 
- Vårdutbildning 
- God svenska, både i tal och skrift 

Hos denna kund erbjuds det mycket skratt och glädje, ett arbetslag som samarbetar och tillsammans lära sig nya saker. Hoppas just du vill bli en medlem i vårat team! 
 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 
 
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
 
Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
 
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/ 
 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! 
 
Välkommen med din ansökan! 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Paulina Franzén Rekryteringsansvarig paulina.franzen@humana.se