Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad och aktiv 11-årig flicka söker personlig assistent i Älvsjö

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-09
Sista ansökningsdatum: 2021-12-13
Arbetstid: Kväll

Är du en positiv och lättsam person som tycker om att vara utomhus? I så fall kan det vara just dig vi söker.

Flickan bor tillsammans med sin familj i Älvsjö och på vardagarna går hon i skolan. Hon är en mycket glad och sprallig tjej som gillar promenader, musik, titta på tv och bada. Hon har en utvecklingsstörning med autistiska drag. Hon är rörlig i kroppen men tappar ibland balansen och behöver då hålla din hand. Flickan saknar tal och kommunicerar via bildstöd, läten och kroppsspråk. Du kommer vara henne behjälplig med på- och avklädning, hygien, blöjbyten, kommunikation och stötta henne vid måltidsituationer.

Vi söker dig som kan vara hennes stöd i vardagen. Då flickan är aktiv är det viktigt att du är uppmärksam och alert. Det är viktigt att du behärskar svenska språket väl och ser långsiktigt på uppdraget. Viktigt att du följer rutiner då flickan behöver kontinuitet. Erfarenhet av yrket personlig assistent är meriterande men inget krav, personlig lämplighet avgörande. Kunskap av franska eller italienska språket är meriterande. Då detta uppdrag är på deltid kan det passa dig som har ett annat deltidsjobb eller studerar.

Arbetstid: Arbetet är förlagt till varannan vecka måndag till fredag. Arbetstiderna är 16:00-19:00 samtliga dagar förutom onsdagar då du börjar arbeta 15:00. Möjlighet finns att påverka sina arbetstider.
Tjänstgöringsgrad: Ca 25%
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform – ”så länge uppdraget varar” samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kundens anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 

Välkommen med din ansökan

Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 
 

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2021-12-13
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig