Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad och driven personlig assistent till 11-årig tjej i Karlskoga

Ort: Degerfors
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-08-05
Sista ansökningsdatum: 2022-08-28
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Är du en aktiv tjej, med eget driv och glimten i ögat? Har du ett stort hjärta och lätt till skratt? Skulle du utmanas av att aktivt jobba med och följa upp en individs utveckling? I så fall kan Du vara den vi söker.

Vi söker nu en personlig assistent till en 11 årig tjej, som bor tillsammans med sin familj i Karlskoga. Tjänsten är en fast tjänst på ca 80%.

 

Om tjänsten:

Kunden har en fysisk funktionsnedsättning i form av svårigheter med motorik och koordination. Hon kommunicerar genom tecken, pekpratar med karta och skriver på dator. Som assistent är du med henne i allt som rör vardagen i såväl hem som skola. Hemma är du den som gör henne så pass självständig som en 11 åring normalt är. Hänger på rummet och spelar TV-spel, gör läxor, tar med kompisar hem på fnitter och tjejsnack, tränar, leker och promenerar med kundens lilla hund, eller hittar på andra äventyr. När ni väl funnit varandra är du en ovärderlig vän. Ni stretchar och tränar tillsammans och gör träning till något positivt och firar framsteg. I skolan är du pluggkompis och jobbar i klassrummet tillsammans med kunden samt med klasskompisar vid grupparbeten osv. På rasten är du kompis och stöttar kunden i sin interaktion med vänner.

Kunden är rullstolsbunden och behöver hjälp med de flesta vardagsmoment som förflyttning, hygien, kommunikation och mat. Kunden får mat via knapp på magen.

Familjen är aktiv och eftersträvar att leva så normalt som möjligt där kundens fysiska förutsättningar inte utgör ett hinder, utan snarare motiverar till att hitta alternativa sätt. Kunden älskar äventyr, resor och diverse sporter där familjens motto är 100% glada amatörer och 0% prestationsångest.

 

Vi söker dig som:

  • Har driv, tar egna initiativ och har en positiv inställning
  • Är flexibel, smidig och lyhörd
  • Är lekfull och pedagogisk
  • Är en fin vän
  • Gärna har erfarenhet från en liknande roll
  • Är ordningsam
  • Ej är allergisk emot pälsdjur.

Du som söker ska tycka om att arbeta med barn och se på arbetet som långsiktigt då kunden behöver trygghet. Du ska även vara mogen, trygg, ansvarstagande och stabil med viljan att bygga upp en dynamisk relation med kunden.

I rollen behöver du vara motiverande och pådrivande när så behövs. Driven av att se resultat i kundens utveckling kopplat till personlig insats.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn och/eller som personlig assistent.

 

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan så snart du kan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.

 

Arbetstid/Varaktighet: Fast anställning på ca 80%. Arbetstiderna är förlagda varierande tider under vardagar mellan 07:00-19:00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-08-28
Ansök här

Kontaktperson

Mattias Österberg Rekryteringsansvarig