Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad och flexibel assistent till barnkund i Norrköping

Ort: Norrköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-02-23
Sista ansökningsdatum: 2023-04-09
Arbetstid: Varierande

Det vi söker är någon som kan schemaläggas på ett vikariat fram till sommaren. Samt timvikarier och sommarvikarier. Vi söker dig med god tillgänglighet som kan börja omgående, och kan arbeta alla tider på dygnet. Arbetsplatsen är i Norrköping och det finns god kommunikation via kollektivtrafiken.

Du blir anställd hos en kille i 13 års åldern som är beviljad assistans dygnet runt, med vaken tid på natten. Vår kund har flera funktionsvariationer och således ett omfattande hjälpbehov.


Det är önskvärt att du ha erfarenhet inom dessa områden
* Intag av sondnäring via PEG
* Hjälp med personlig omsorg
* Medicinering
* Förflyttningar
* Samt allt annat som pojken behöver för att ha en fungerade vardag och god livskvalitet

Du ska vara lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta i ett hem och i en arbetsgrupp där det är högt i tak, med bra sammanhållning och mycket humor. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv och engagerad.

Är du intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Beställ gärna ett utdrag från belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning på polisens hemsida i samband med att du söker tjänsten, då detta krävs att du har innan du kan påbörja jobbet.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-04-09
Ansök här

Kontaktperson

Emelie Karlsson Kontaktperson 0547704203