Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad och nyfiken personlig assistent sökes till kille i Nacka

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-16
Arbetstid: Kväll

Är du en kreativ och påhittig person som gärna testar nya saker? Då kanske det är just dig vi söker!

Om tjänsten
Vår kund är en aktiv kille på 19 år som bor tillsammans med sina föräldrar i Nacka. Han tycker om träning, promenader och att göra utflykter. Kunden har autism och epilepsi och behöver därför stöd av en personlig assistent i sin vardag. Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionssättningen sätter gränser. Det innebär arbetsuppgifter som bland annat omfattar aktiviteter, måltider, personlig hygien och tydlig kommunikation.

Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta varannan vecka på ett rullande tvåveckorsschema. Du arbetar måndag, torsdag och fredag 15:00-21:00 samt söndag klockan 09:30-21:00 på ojämna veckor. Möjlighet finns till helgpass på jämna veckor och tjänstgöringsgraden blir då högre. 

Vem vi söker 
Vi söker dig som ser detta uppdrag som långsiktigt och vi tror att du att är ansvarsfull och har lätt för ordning och reda. Tidigare erfarenhet av vård och omsorg samt epilepsi är ett krav, om du även har arbetat med barn är det meriterande. Då vår kund är doftallergiker är det viktigt att du kan arbeta helt doftfritt.

Det är viktigt för kunden att du kan kommunicera bra på svenska, och kan du även kommunicera på spanska är det ett plus. Vidare ser vi att du som söker är simkunnig då kunden regelbundet besöker simhallen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgrad: 35-40%
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-16
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig