Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad och nyfiken tjej söker personlig assistent

Ort: Tyresö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-18
Sista ansökningsdatum: 2022-02-17
Arbetstid: Kväll

Är du en kreativ och påhittig person som gärna hittar på saker? Då kanske det är just dig vi söker!

Vår kund är en tjej som bor i Tyresö tillsammans med sin familj Hon tycker om att hänga med kompisar, vara på fritidsgården, resa på kollo, hälsa på släkten, lyssna på musik, fika, shoppa och umgås med familjen i köket. Som hennes personlig assistent kommer du hjälpa till så att vardagen fungerar. Du kommer vara hennes armar och ben, men även föra hennes talan. Det är därför viktigt att du är duktig på det svanska språket i tal.

Vi söker nu en personlig assistent som kan umgås med kund efter skolan. Det är viktigt att du kan arbeta samtliga pass på schemaraden:

v. 1
Onsdag 16-21:30
Fredag 16-21:30

V. 2
Mån 15-21:30
Tis 15-20:00/16-21:30
Ons 15-21:30
Sön 11-21:30

V. 3
Ons 15-21:30
Fre 16-21:30

V. 4
Ons 15-21:30
Sön 11-21:30

Vem är du?
Vi tror att du som söker är en glad och utåtriktad person med mycket energi att hitta på saker. Du får gärna ha arbetat som personlig assistent innan men det är ej ett krav, det viktigaste är att personkemin stämmer. 

Tjänstgöringsgrad: ca 38% 
Tillträde: Omgående
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ’så länge uppdraget varar’ samt timanställning
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Belastningsregister
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ 

Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-17
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig