Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad och positiv kvinna i Älvsjö söker personlig assistent

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-08-05
Sista ansökningsdatum: 2022-09-05
Arbetstid: Dag

Hej
Jag är en glad och positiv kvinna i mina bästa år, dvs 55 år och bor i villa med min familj. Jag är självständig utöver mina fysiska hjälpbehov, rullstolsburen.

Mina stora intressen är matlagning, bakning och sport. Är också väldigt kulturellt intresserad, såsom musik och besöka museum & teatrar m.m.

Jag har en positiv syn på livet där ingenting är omöjligt. För mig är dom små guldkornen i vardagen lika viktiga som de stora. Jag är en social person som uppskattar samtal.

Jag ser dig som söker vara en kvinna som är lyhörd, positiv och kan anpassa sig efter mina behov och min dagsform.
Det är viktigt för mig att du är ansvarsfull, initiativtagande och stresstålig.

Dig som jag söker ska fungera som min förlängda arm och vara mig behjälplig med alla moment som ingår i min vardagsmiljö, såsom att hjälpa till med den personliga omvårdnaden, förflyttningar, hushållsarbete och följa med på aktiviteter. Du bör vara fysiskt frisk då lyft förekommer.

Arbetet kommer främst att vara i mitt hem men även på andra platser där jag befinner mig i min vardag. Det är mycket viktigt att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Det absolut viktigaste är att personkemin mellan dig och mig stämmer.

Tillträde: Omgående
Tjänstgöring: 2-3 dagar i veckan, klockan 8.00-17.00
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-09-05
Ansök här

Kontaktperson

Sanna Fållby Rekryteringsansvarig