Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad personlig assistent sökes till kille på sydöstra Gotland

Ort: Gotland
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-15
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Nu söker vi en ny stjärna som vill arbeta som personlig assistent i Stånga. Kanske är det dig vi söker?

Vår kund är en glad och go kille som bor i Stånga. Han har ett flerfunktionshinder och har ett omfattande vårdbehov och är därav i behov av assistans dygnet runt. Som hans personliga assistent kommer du att hjälpa honom med allt en ungdom gör i sin vardag. 

Att hitta på nya saker är något vår kund verkligen tycker om och några av hans favoritaktiviteter är bland annat att baka, simma eller att gå på en promenad ute i naturen. Utöver det är han en djurkär kille och det finns både katt och hund i hemmet så du som söker bör inte vara allergisk mot pälsdjur. Familjen åker ibland till Skåne på semester och det är viktigt att du som assistent kan följa med.

Vår kund äter via en PEG och har begränsad kommunikation och kommunicerar främst via tecken (TAKK) och kroppsspråk.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att ha jobbat med barn eller som personlig assistent men detta är inget krav. För att bli aktuell krävs att du:

- Tål pälsdjur
- Har körkort och tillgång till egen bil för att kunden bor en bra bit från kollektiva kommunikationer
- Har god fysik och tycker om att vistas i naturen
- Inte luktar rök samt är rökfri under arbetstid

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid: Vardagar 7-16 och 16-22. Helger 7-17 och 7-15
Tjänstgöringsgrad: 80-90%
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden samt dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-15
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig