Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Glad personlig assistent sökes till trevlig man i 70års åldern Karlstad!

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Om tjänsten
Vår kund är en glad och trevlig man i 70-års åldern som efter en stroke har blivit rullstolsburen. Han tycker om att vara med på olika aktiviteter och är gärna ute i naturen. Arbetet är förlagt i kundens hem i Karlstad och du kommer att hjälpa honom i hans vardag med exempelvis hushållssysslor, personlig omvårdnad samt följa med på olika aktiviteter.


Vi söker dig som: 
Du som söker får gärna ha erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent tidigare. Är du undersköterska är detta ett plus men personlig lämplighet är viktigast.  

För att lyckas i rollen som personlig assistent hos vår kund så tror vi att du är lyhörd, har en positiv inställning, är självständig, vågar ta initiativ samt har lätt till skratt!

Eftersom att det är delade turer hos kunden behöver man kunna vara flexibel. 


Vi erbjuder: 
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 


Arbetstid/varaktighet: Tjänsten är timvikarie vid behov som kan leda till ett vikariat. Varierande dag, kväll, vardag och helg. Arbetspassen är förlagda på följande sätt: 08.00-20.30 eller delad tur 08:00-10:00, 14:35-20:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. 

  

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 
 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana på vår hemsida.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Kontaktperson, Allis Lilja. Skicka dina frågor till Allis.Lilja@humana.se . Telefonssamtal undanbedes. 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Allis Lilja Rekryterings- och bemanningsansvarig allis.lilja@humana.se