Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Gó & glá kille på Donsö söker personliga assistenter!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-24
Sista ansökningsdatum: 2023-06-08
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en busig kille på 23 år boendes på Donsö i Göteborgs vackra södra skärgård. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Algot är en go' och gla' kille på 23 år. Han bor på Donsö i Göteborgs södra skärgård i en fristående lägenhet i samma hus som sin familj. Som Algots assistent kommer du att stötta honom i det mesta i hans vardag. Han har ett omfattande vårdbehov och har bland annat trach (trachesotomi) och PEG (gastrostomi) och är därför i behov av assistans aktiv tid dygnet runt. Arbetspassen är uppdelade i 3 skift; dag/ kväll/ natt och passen är anpassade efter skärgårdsbåtarnas tider. Tjänsterna börjar med bredvidgång. 

Vem är du?
Vi tror att du som söker trivs i en vårdande roll och är glad, rolig, noggrann, flexibel och ansvarstagande. Det är meriterande om du har en vårdrelaterad utbildning och tidigare arbetat inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av trach och peg men även meriterande om du sedan tidigare är bekant med hjälpmedel som rullstol och lift.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om:
- Du är utbildad USKA eller har någon annan vårdutbildning, och/eller har erfarenhet av en liknande roll.
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Två deltidstjänster.
Tjänst 1 är en nattjänst där du arbetar ojämna veckor fredag 20:30-08:40 och jämna veckor torsdag 20:30-08:20. Endast aktiv tid (vaken natt).
Tjänst 2 är en eftermiddag/kväll-tjänst där du endast arbetar ojämna veckor fredag 16.30-20:30 samt söndag 15.00-20.45.

Vi söker utöver tjänsterna även dig som vill vara timanställd vid behov. Dvs du går bredvid och lär känna kunden för att kunna komma in och arbeta extra när behov uppstår, tex vid annan personals sjukdom eller ledighet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-08
Ansök här

Kontaktperson

Pamela Abrahamsson Rekryteringsansvarig