Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-10-03

Golfintresserad kund i Skellefteå söker personliga assistenter på 50%!

Om tjänsten

Är du intresserad av att ingå i ett golfintresserat team? Vi på Humana söker nu två personliga assistenter som vill jobba på 50% hos vår golfspelande kund!

I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten:
Vår kund är en omtänksam man i 60-års åldern med Parkinson. Han har ett extremt stort sportintresse, speciellt golf och vi söker därav dig som vill dela golfintresset med honom. I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att följa med kunden överallt i hans vardag och stötta vid behov, hjälpa med medicin och även få träna och tävla tillsammans med/mot kunden.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är ödmjuk och trygg i rollen och som är lyhörd inför vår kunds intresse och behov. Gillar du att spela golf så är det som sagt ett stort plus då många arbetsdagar kommer spenderas på golfbanan, antingen inomhus eller utomhus.

För denna tjänst krävs det att du har:
- B-körkort
- Styrka om kunden är på väg att falla eller att hjälpa kunden upp,

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsterna är två tidsbegänsade vikariat på 50% t.o.m. mitten av april på ett rullande schema. Det finns möjlighet till utökat schema om det känns bra för både dig och kunden. Arbetspassen är mellan kl. 08-20:00 alla vardagar där du, övriga assistenter och kunden kommer överens om arbetstiden.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar anställningsformen timanställning och vikariat.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. 

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.


Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig