Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Gruppchef till Team J-son

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2022-04-26
Sista ansökningsdatum: 2022-05-27
Arbetstid: Dag

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet och våra HVB-boenden tillsammans med ett fantastiskt team av kollegor? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som gruppchef för ett av våra områden på Team J-son. Vi söker Dig som brinner för att arbeta med barn och unga med neuropsykiatriska- samt intellektuella funktionsvariationer. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Som gruppchef ingår du i ett fantastiskt team av funktioner där vår uppgift är att infria vårduppdrag och skapa en anpassad vardag fylld av omsorg för våra barn och unga. Gruppchef samverkar bland annat med boendepersonal, vårt hälsoteam och skola för att hitta strategier för att gemensamt bemöta och minska olika beteendesvårigheter hos den unga.

Din roll kommer att vara att följa den unga i vardagen samt att vara ett stöd och en hjälp för den unga att lyckas. I din roll som gruppchef kommer du att leda och utveckla de boenden som du ansvarar för. I samråd med föreståndare/verksamhetschefer kommer du att arbeta med behandling samt motivationsarbete för de ungdomar som du ansvarar för. Du har en viktig roll i att kvalitetssäkra och följa upp dina ärenden med både uppdragsgivare och anhöriga. Personalansvar kommer också att vara en stor del av ditt arbete och du kommer framförallt att arbeta med att skapa engagemang och delaktighet samt finnas där som stöd för din personal. Det är du som chef som leder och fördelar arbetet i vardagen samt är ansvarig för teamets planering och bemanning. Du kommer att ha ett delegerat arbetsmiljöansvar och budgetansvar men också arbeta aktivt med kvalitets- och ledningsssystem. I området du ansvarar för ingår fyra lägenheter där det bor ett barn i varje lägenhet. I detta område arbetar cirka 20 medarbetare vilka samtliga faller under dig som gruppchef.

Du ska som gruppchef agera en god vuxen förebild samt vara professionell och nytänkande. Du följer direktiv, lagar och förordningar. Du ska drivas av engagemang samt vara prestigelös. Att Du har ett gott bemötande är självklart för oss samt att Du kan möta varje individ utifrån vart denne befinner sig. Vi arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande vilket är viktigt att Du som söker förstår vikten av.

I rollen som gruppchef kommer du huvudsakligen att:
- driva utvecklingsarbete kopplat till verksamheten och de ungdomar du ansvarar för
- ansvara för boendets dagliga drift, personal samt ekonomi


Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi utgår från Humanas ledarskapsprofil vid rekrytering av nya chefer. Du ska vara handlingskraftig, resultatorienterad och ha god självkännedom. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och lätt för att skapa och vidhålla kontakter.

För denna tjänst krävs det att du har:
- erfarenhet av vara ledare
- relevant högskole- eller universitetsutbildning
- körkort för manuell bil samt känner dig bekväm i att köra

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-05-27
Ansök här

Kontaktperson

Emelie Ivebäck