Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Gruppledare/undersköterska till Humana Atlasvägen

Ort: Kalmar
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2023-03-01
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska med gruppledaransvar hos oss på Humana Atlasvägen. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vi söker en undersköterska med gruppledaransvar till Humanas äldreboende Atlasvägen där du tillsammans med verksamhetschef och gruppledarkollegor kommer att arbeta med verksamhetens rutiner och arbetssätt utifrån riktlinjerna i vårt kvalitetsledningssystem. För tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg eller hemtjänst. Som undersköterska är du prestigelös, lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga.

Som gruppledare hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med daglig bemanning, semesterplanering och rekrytering i samråd med verksamhetschef. Du kommer att delta i verksamhetens ledningsgrupp och tillsammans säkerställa arbetets kvalitét och utveckla verksamheten vidare. Du kommer även få genomföra och sammanställa egenkontroller, handleda och stötta medarbetare samt vara deltaktig i introduktionen av nya medarbetare. Tjänsten är delad mellan omvårdnadsarbete och adminsitrativt arbete. 

Som undersköterska hos oss på Humana ingår bland annat  följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 - Vara kontaktperson, där du utifrån ett personcentrerat förhållningsätt ansvarar för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan
 - Följa kunders veckoplanering och genomförandeplan utifrån ett personcentrerat förhållningsätt
 - Erhålla delegering av läkemedel från SSK
 - Genomförande av aktiviteter
 - Hantera dokumentation och avvikelser
 - Teamarbete, där du tillsammans med dina kollegor har ett helhetsanvar för att planera och fördela arbetsuppgifter
 - Tydlig kommunikation med HSL personal; Sjuksköterska, Rehabpersonal och jour sjuksköterska

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag/kväll/helg rullande schema. Deltid  90% (ca 70% är förlagt i vården). Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.
 
Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, är ansvarstagande och har förmåga att se till hela avdelningen.  Du har ett positivt synsätt och är van att arbeta med bland annat dokumentation, med kvalitet som ledord. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personcentrerat arbete. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga.
 
För denna tjänst krävs det att du:
-  är utbildad undersköterska
- har arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen eller hemtjänsten
- har erfarenhet som gruppledare eller liknande tjänst
- har datavana, gärna kunskap i Medvind

 
Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har någon form av ledarskapsutbildning

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-03-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Madeleine Sjödahl på
Madeleine.Sjodahl@humana.se.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på
www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Madeleine Sjödahl Verksamhetschef