1. Du är här: Har du ett gott humör och vill jobba som assistent i Strömstad?

Har du ett gott humör och vill jobba som assistent i Strömstad?

Stad: Strömstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-01-11
Sista ansökningsdatum: 2019-02-10
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare en assistent till vår kund i Strömstad, kanske är det dig vi söker? Vi söker en personlig assistent till en kvinna i 40 års åldern.

Om tjänsten:

Kunden är förlamad från bröstet och ner, vilket innebär att hennes assistenter är hennes armar och ben. Kunden bor tillsammans med sina två barn i en lägenhet och hon kommer ursprungligen från Colombia. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning, personlig omvårdnad, aktivering osv. Kunden tycker bland annat om att promenera utomhus, om vädret tillåter.

Vi söker dig som:

  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och att ta stort ansvar. Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent eller är utbildad undersköterska. Det är viktigt att du är flexibel som person, har ett gott humör samt är rökfri. Det är även viktigt att du som söker, kan hoppa in vid annan personals frånvaro och ser arbetet som långsiktigt.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänstens omfattning är 40 %, SLUV (så länge uppdraget varar). Arbetspassen är förlagda vardagar: 16.00-21.30 samt varannan lördag och söndag.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-02-10
Ansök här

Kontaktperson

Jenny Pipkorn