1. Du är här: Har du ett roligt fritidsintresse och vill jobba som personlig assistent? Du tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Har du ett roligt fritidsintresse och vill jobba som personlig assistent? Du tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Stad: Täby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-14
Sista ansökningsdatum: 2019-09-14
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi ytterligare medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker nu två personliga assistenter till en 21-årig kille i Täby.

Om tjänsten:
Vi söker två personliga assistenter till en härlig 21-årig kille, som har autism och utvecklingsstörning. Han är en glad kille som tycker om att hitta på nya saker, men behöver mycket hjälp med vardagen.

Han går gärna på aktiviteter som att bada, bowla eller gym, men hoppas även få upptäcka andra roliga fritidsaktiviteter tillsammans med dig. Han tycker också mycket om att åka till olika utflyktsmål, besöka caféer och att jobba hemma med sitt skolarbete.

Utöver att följa med vår kund på olika aktiviteter kommer du som personlig assistent att hjälpa honom med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Meriterande om du har B-körkort
  • Har ett intresse för KBT och tillämpad beteendeanalys.

Vi söker dig som är aktiv och tycker om att hitta på nya saker. Som person är du öppen, glad och har en stor portion humor. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, men det allra viktigaste är att personkemin mellan er fungerar. Då vår kund har en egen bil ser vi det som meriterande om du har körkort, men detta är inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: 2 tjänster

Tjänst 1: 100 %

Tjänst 2: 50 %

Arbetspassen är förlaga enligt nedan:

Vardagar: kl 15.30 -21.30

Helger: kl 06-13 eller 13–21.30

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-09-14
Ansök här

Kontaktperson

Sarah Kopp