1. Du är här: Härlig 22årig tjej söker en personlig asssistent, varannan fredag och söndag!

Härlig 22årig tjej söker en personlig asssistent, varannan fredag och söndag!

Stad: Danderyd
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-11
Sista ansökningsdatum: 2019-10-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu har du chansen att jobba hos en härlig tjej på 22 år med mycket energi! Det är en driven tjej som drömmer om att bli journalist och på fritiden bloggar hon samt umgås med vänner. Hon bor i Täby, och arbetar emellanåt på Sveriges Radio. Hon gillar party och har ett stort modeintresse. Tjejen har en CP-skada vilket gör att hon kommunicerar med hjälp av sin blisstavla.

Vem vi söker:
Hon söker driftiga assistenter som tycker om när det händer saker. Som person är du trygg, pålitlig och lojal. Eftersom att du behöver hjälpa henne med att kommunicera måste du ha mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är ett krav att du inte har katt hemma, detta på grund av allergi. Du får heller inte vara hundrädd. Det är meriterande om du har kunskap om CP-skada men det viktigaste är att personkemin fungerar mellan er. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Om tjänsten:
Vi söker dig som vill arbeta varannan fredag 19:00 - 08:00 och varannan söndag 08:00-19:00. Under nätterna ingår väntetid/sovande jour mellan 03.15-08.

Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformerna timanställning samt så länge assistansuppdraget varar.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-11
Ansök här