1. Du är här: Hästintresserad 11-åring söker Personlig assistent!

Hästintresserad 11-åring söker Personlig assistent!

Stad: Enköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-02-11
Sista ansökningsdatum: 2019-03-13
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi en Personlig assistent till vår 11-åriga kund i Enköping. Vi söker dig som har körkort och tillgång till bil då det krävs för att ta sig till kunden. Tjänsten är på 75% och innebär att du jobbar på vardagseftermiddagar samt varannan helg. Låter det här intressant? Sök tjänsten och/eller tipsa dina vänner!

Om tjänsten:

Vår kund bor i Enköping tillsammans med sin familj. Hon har Jourberts syndrom och behöver stöttning i de flesta moment i vardagen. Du kommer att hjälpa henne med kommunikation, på- och avklädning, förflyttning, personlig hygien samt hänga med på olika aktiviteter. Kunden har ett stort hästintresse och det är kul om du delar det intresset eller kanske till och med har erfarenhet av hästar – det är dock inget krav.  

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Har B-körkort och tillgång till bil
  • Inte är allergisk mot pälsdjur

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. Du som person ska bidra med positiv energi och van med att ta ansvar.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: 75%, arbetspassen är förlagda på vardagseftermiddagar samt dagtid varannan helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-03-13
Ansök här