Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Helg och extrajobb som personlig assistent till flicka på Värmdö

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-08
Sista ansökningsdatum: 2023-06-08
Arbetstid: Helg

Vi söker nu en assistent som kan stå som timanställd till en flicka som bor tillsammans med sin familj i Gustavsberg på Värmdö.

Flickan söker någon som är barnkär och delar hennes intresse för lek och bus. Hon tycker om sång, musik samt aktiviteter som att gunga, hoppa och snurra. Flickan rider också så du som söker bör inte vara allergisk eller hästrädd.

Som assistent hjälper du flickan med personlig omvårdnad, gå- och ståträning, sondmatning, lek, stimulerande och utvecklande aktiviteter. I arbetet förekommer det även en del kommunikationsträning. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunikation via bilder och stödtecken då flickan kommunicerar med hjälp av detta.

Erfarenhet av arbete med barn som har någon form av funktionsnedsättning är meriterande. Har du kunskap inom omvårdnad, sjukgymnastik eller alternativ kommunikation är det ett plus. Som person bör du vara trygg i dig själv, lugn, positiv och ha en varm, glad och lekfull personlighet. Övriga personliga egenskaper som värdesätts är tålmodighet och noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt. Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du är rökfri.

Vi söker en assistent som kan jobba ca 1 -1/2 helg i månaden samt vid behov vardagar och helger.
Tider helger 12.00-21.00.

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2023-06-08
Ansök här

Kontaktperson

Stina Quant Kontaktperson 0857236618