Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

HR-generalist till sommarvikariat

Ort: Stockholm
Yrkesroll: HR/Rekrytering
Publicerad: 2021-03-24
Sista ansökningsdatum: 2021-04-11
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta med att dagligen ge människor ett bättre liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Nu söker vi en HR-generalist till ett sommarvikariat inom affärsområdet Äldreomsorg hos oss på Humana!

Om tjänsten
Som HR-generalist hos oss arbetar du konsultativt och affärsnära i en bred roll där arbetsuppgifterna varierar och är av både strategisk och operativ karaktär. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

- coacha, stötta äldresomsorgens chefer i HR-relaterade frågor och processer inom bl.a. arbetsrätt, rekrytering, organisations- och kompetensutveckling, rehab, lönesättning och förhandlingar

- arbeta både operativt och strategiskt med HR-frågor för att bidra till att företaget ska uppnå uppsatta mål

- tillsammans med dina kollegor på HR-avdelningen skapa, implementera och utveckla processer, rutiner och verktyg inom HR-området

- hantera administrativt HR-arbete

Härutöver förväntas du genomgående arbeta i enlighet med Humanas metoder och rutiner. Du arbetar utifrån våra värderingar som grund och låter vår ledstjärna och vision "Alla har rätt till ett bra liv" styra ditt arbete.

Du tillhör HR-avdelningen i Stockholm som består idag består av två trevliga och prestigelösa kollegor.

Tjänsten är ett sommarvikariat från 1 juni - 30 september och du förväntas kunna arbeta under hela period (med möjlighet till viss ledighet).

Vem är du?
Du har universitets- eller högskolans examen inom HR eller på väg att avsluta dina studier. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av HR-relaterat arbete.. Du har grundkunskaper i arbetsrätt,intresse för HR system och ett tydligt kundfokus som ser till att vi alltid skapar värde i vårt arbete. Du är en relationsbyggare som trivs att arbeta med andra och har höga kvalitetsambitioner i ditt arbete.

Som person är du driven, positiv, proaktiv och en stark teamspelare. Det är viktigt att du kan arbeta med parallella uppdrag samt har god kommunikationsförmåga. Du är flexibel och trivas att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö och du är en skicklig användare av Office programmen. Då jobbet innebär att ta fram HR-dokumentation, är det viktigt att du har en utmärkt förmåga att uttrycka dig i skrift.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-04-11
Ansök här

Kontaktperson

Rawaz Diako HR-chef 0725216821