Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana assistans söker nu en uppdragschef

Ort: Gävle
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2021-11-17
Sista ansökningsdatum: 2021-12-17
Arbetstid: Dag

Vill du jobba i ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och viktigt jobb? Välkommen till oss på Humana! Läs mer på www.humana.se.  

Humana söker nu en Uppdragschef till vårt kontor i Gävle

Arbetsuppgifter 

Som Uppdragschef är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och du ansvarar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. 

Att arbeta som Uppdragschef ställer höga krav på dig som medarbetare. Du är spindeln i nätet som, förutom att samordna den dagliga assistansen kring personer med funktionsnedsättning, också har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Du arbetar även gentemot Försäkringskassan, kommuner, fackliga organisationer och andra instanser i vårt samhälle. 
 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord glädje, engagemang och ansvar. Du gillar att ha många bollar i luften och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personaladministratör. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Körkort B är ett krav. 

Som person är du strukturerad, lugn, noggrann och självgående. Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är social, servicemedveten och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. 

Vad erbjuder vi? 

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och för våra arbetsuppgifter. 

På Humana förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat. 

Tillträde: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2021-12-17

Tjänsten är ett vikariat om minst 1 år. Heltid.

Urval och intervjuer kommer ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag! 

Sökande till denna tjänst kan komma att få genomgå våra digitala rekryteringstester MAP och Matrigma. 

Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk. 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-17
Ansök här

Kontaktperson

Judit Atterstrand