Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana Kavlagården söker sjuksköterska

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2023-02-21
Sista ansökningsdatum: 2023-04-28
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu finns det möjlighet att söka en spännande tjänst som sjuksköterska på Humana Kavlagården i Huskvarna. Här du får möjlighet att arbeta nära våra boende i ett kompetent team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, demenshandledare, fysioterapeut och undersköterskor. Du får möjlighet att påverka och vara med att utveckla verksamheten och göra skillnad för våra kunder.

 

 

 Som sjuksköterska hos oss:

- ansvarar du för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet gällande våra kunder.

- arbetar du utifrån den enskildes behov och med ett serviceinriktat förhållningssätt.

- arbetar du i ett tvär-professionellt team.

- utför du även sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter inom äldreomsorg, bland annat förebyggande hälsa och specifika sjukvårdsinsatser.

- är du med vid inflyttning av nya kunder och ansvarar för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter

- får du ett stort eget ansvar och behöver ta egna initiativ och styra mycket av ditt arbete på egen hand.

 

I dina arbetsuppgifter ingår även att säkerställa en hög kvalitet för våra kunder utifrån vårt kvalitetssystem. Värdegrundsarbetet är något som genomsyrar det dagliga arbetet och du förväntas att vara delaktig i och bidra till detta.

 

På Kavlagården är det bemannat med sjuksköterskor dygnet runt. Vi jobbar mycket i team med våra undersköterskor, vår arbetsterapeut och demenshandledare som är i tjänst varje dag samt vår fysioterapeut. Detta leder till ett holistiskt synsätt vilket gynnar våra kunder och som gör att vi har möjlighet att göra ett mycket gott arbete. 

 


Dina kvalifikationer:

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och har gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom äldreomsorg. Vi ser gärna att du har fördjupad kunskap inom diabetes och/eller inkontinens. Det är meriterande om du har någon form av vidareutbildning med inriktning inom geriatrik. 

Som person är du lyhörd och serviceinriktad. Du har ett genuint intresse för människor och ser till våra kunders behov. Arbetet kräver att du är noggrann, ansvarstagande och att du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt. Det ställer också krav på professionalitet i din yrkesroll och du måste ha förmåga att samarbeta med olika professioner. För att trivas i rollen som sjuksköterska behöver du vara flexibel och lösningsorienterad.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. 

 


Kavlagården

Humana Omsorg ansvarar för driften av Kavlagården på uppdrag av Jönköpings kommun. Kavlagården är beläget i Huskvarna och ligger vackert beläget vid Rumlaborg och Kåvasjön. Det finns vackra promenadvägar längs med sjökanten och fin utemiljö runt boendet. Det är också nära till Huskvarna centrum. Det finns 46 lägenheter, varav 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. Vi har 2 lägenheter som är passande för parboende.

Vägledande för Humana är vårt kvalitetsledningssystem och vårt värdegrundsarbete. Vårt arbetssätt utgår från ett salutogent förhållningssätt och vi anpassar omsorgen för att kunna ge våra kunder det stöd som de behöver och mår bra av.


Välkommen med din ansökan till Humana! Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-28
Ansök här

Kontaktperson

Helena Andersson Verksamhetschef