1. Du är här: Humana söker en personlig assistent åt en pojke boende i Oxelösund

Humana söker en personlig assistent åt en pojke boende i Oxelösund

Stad: Oxelösund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: -
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en härlig kille på 5 år som bor tillsammans med sin familj i Oxelösund.

Om tjänsten:

Pojken har cerebral pares samt epilepsi. Du som assistent kommer få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hans vardag såsom påklädning, lek, träning, sondmatning och personlig omvårdnad.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn och/eller som personlig assisten, samt att du har erfarenhet av epilepsi och sondmatning.

Det är viktigt att du som söker är en mogen, trygg, lugn och ansvarsfull person, men också att du kan vara lekfull och ha nära till skratt och bus.

Arbetstid / Varaktighet: Vi söker nu en assistent som kan arbeta på en mindre tjänst varannan helg samt som timvikarie att arbeta vid behov.

Arbetstiderna är förlagda dagtid och kvällstid, vardagar och helger.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Körkort: B-körkort och tillgång till egen bil är önskvärt.  

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / -
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här

Kontaktperson