Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-18

Humana söker en personlig assistent på 100% åt en 13årig flicka

Om tjänsten

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent till en tjej på 13 år som bor 15 minuter utanför Linköping med sin familj. Tjänsterna avser två fasta schemarader. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv
 
Om tjänsten 
Vi söker nu två assistenter till en tjej på 13 år som bor i Vreta kloster, som ligger ca. 15 minuter med bil från Linköping. Flickan har en intellektuell funktionsnedsättning, epilepsi och sömnstörningar. Utifrån detta har hon ett omfattande vård- och tillsynsbehov.

Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag, bland annat personlighygien, på- och avklädning samt att se till att hon får aktivering och stimulering i form av lek, gå-träning och stretchningHon kan ta sig fram själv på knä, och även gå korta sträckor med stöd men vid längre förflyttningar sitter hon i rullstol.

Då det förekommer en hel del tyngre förflyttningar och lyft, får du ej ha problem med axlar eller rygg.

I kundens hem finns det katter, du kan därför inte vara kattalergiker.

Vem är du? 
Du är en person som känner dig bekväm med att arbeta i ett hem med en livlig och aktiv familj. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Som person behöver du vara positiv, f
lexibel, ansvarstagande och initiativrik. Du behöver även vara driven och påhittig och ha gott tålamod.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn och/eller som personlig assistent. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser en fast schemarad på 100%.

Arbetstiderna är förlagda mellan kl.13:00-21:00 måndag- fredag.

Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 

Tillträde: 
Omgående eller enligt överenskommelse. 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana 
https://www.humana.se/personligassistent

Kontaktperson

Evelina Madheim Rekryteringsansvarig