Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana söker omvårdnadspersonal till Kavlagården för sommaren 2022

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2022-01-27
Sista ansökningsdatum: 2022-06-06
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du bli en del av vårt team? Nu söker vi omvårdnadspersonal för sommaren 2022 till Kavlagården i Huskvarna.

 

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska/vårdbiträde hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Arbetet innebär att du arbetar med din arbetsgrupp med sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på ett äldreboende, såsom personlig omvårdnad, delegerade HSL insatser, social samvaro som aktiviteter och utevistelse, serviceinsatser och social dokumentation. Vi möter människor med varierade behov där den ena dagen aldrig är den andra lik, vilket gör att du får ett omväxlande arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med ca 50 trevliga och serviceinriktade kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Dag, kväll, helg och natt. 
Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning för grundlön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 

Sommaren 2022. Möjlighet finns till start under våren.

 

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Meriterande är erfarenhet inom äldreomsorg. Vi söker en lagspelare - på Humana arbetar vi med teamsamverkan och förmågan att skapa relationer och samverka med andra är viktiga personliga egenskaper. Vi vill att du arbetar personcentrerat och sätter den boendes behov i centrum. Vidare har du ett positivt synsätt, är ansvarsfull och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö.

  

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

 

Vad händer nu?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Är detta ett arbete för dig - sök redan idag!
Alla ansökningar skickas via jobbportalen. 
 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2022-06-06
Ansök här

Kontaktperson

Helena Andersson Verksamhetschef