Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana söker personlig assistent åt en kvinna i Fjugesta för sommarvikariat

Ort: Lekeberg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-27
Sista ansökningsdatum: 2021-05-23
Arbetstid: Sommarjobb

Är du på jakt efter ett kul och givande jobb till sommaren? Då kan det här vara en tjänst som passar dig! Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna i 30- årsåldern boendes i Fjugesta. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Kunden är en kvinna diagnostiserad med EDS. Som personlig assistent åt henne kommer du vara till hjälp där hennes funktionsnedsättningar sätter gränser. Arbetsuppgifterna omfattar till exempel förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor samt assistans vid dagliga aktiviteter i och utanför hemmet.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Sommarvikariatet sträcker sig över vecka 27-30 med arbetstider 08.00-18.00 mån-fre.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillträde sker v 27 men introduktion bokas in före dess.

Vem är du?

Vi tror att du som söker tjänsten är en positiv och arbetsvillig person. Vi ser även gärna att du är en öppensinnad, lugn och social som person. För att trivas i rollen bör du trivas med ett lugnare arbetstempo.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden i ålder 30+ , stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-23
Ansök här

Kontaktperson

Julia Ceder Rekryteringsansvarig