1. Du är här: Humana söker personlig assistent i Eskilstuna

Humana söker personlig assistent i Eskilstuna

Stad: Eskilstuna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-02
Sista ansökningsdatum: 2019-10-02
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en till två personlig assistent till en kille på 19år som kan arbeta två till fyra dagar i veckan. Tiderna är förlagda på eftermiddagar, kvällar och vissa helger. Du som söker kan både vara kvinna och man i alla åldrar men ett krav är att du är rökfri.

Om tjänsten:

Är du en person som kan bidra med glädje till din omgivning, samt är engagerad och ansvarstagande? Gillar du lek, bus och nya utmaningar? Då är du rätt person för oss!

Kunden har ett rörelsehinder samt en utvecklingsstörning, epilepsi och behöver tillsyn och praktisk hjälp med det mesta i sin vardag såsom förflyttningar, av- och påklädning, matsituationer och hygien.

Vår kund älskar att busa och därför måste man som assistent kunna bjuda på sig själv och samtidigt vara lekfull och initiativrik. Ta gärna med honom på äventyr för det uppskattar han, bowling är också ett stort intresse för honom. För oss är det viktigt att du alltid har kunden i fokus och arbetar för hans utveckling och välmående.

 

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker dig som kan jobba två-fyra dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda på eftermiddagar, kvällar och vissa helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-02
Ansök här

Kontaktperson

Anna Tillberg