Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana söker personliga assistenter till Hagfors

Ort: Hagfors
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-28
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Humana söker personliga assister till kunder i Hagfors!
Söker du en tjänst där du kan hoppa in vid behov och jobba lite extra? Passa på att söka vår tjänst som personlig assistent! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Humana söker timvikarier till två kunder i Hagforsområdet, en manlig och en kvinnlig kund. Tjänsterna går bra att kombinera då man som timvikarie hoppar in vid behov. Den ena kunden bor utanför Hagfors och man behöver egen bil för att ta sig till arbetet, den andra kunden bor i Hagfors. Båda kunderna har ett lättare assistansbehov. Mer information om kunderna ges vid ev. telefonintervju.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader
- vara behjälplig med personlig omsorg.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsterna innebär arbete under dag- och kvällstid. Arbetspass på helgen kan förekomma. 
Lön: Skriv att timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse. Anställningsformen är timvikariat.

Vem är du?
Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Som person får du gärna vara påhittig och tycka om att hitta på olika aktiviteter men även vara lugn och ha viss förförståelse för vad det innebär att jobba som personlig assistent.

Vi ser gärna att du som sökande har
- goda kunskaper i svenska.
- B-körkort
- Tillgång till bil

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll
- Utbildning inom vård och omsorg.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Allis Lilja Rekryterings- och bemanningsansvarig allis.lilja@humana.se