1. Du är här: Humana söker personliga assistenter till kvinna på Ingarö!

Humana söker personliga assistenter till kvinna på Ingarö!

Stad: Värmdö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-19
Sista ansökningsdatum: 2019-12-19
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi fler personliga assistenter till vår kund på Ingarö. Vår kund är en kvinna i 60 årsåldern. Kunden har ALS och som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Viktigt att vara lyhörd och uppmärksam på kundens hjälpbehov.

Om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av en tillsvidare tjänst dagtid med en omfattning på ca 75%. Arbetstiderna omfattar 8-21 vardagar, samt en helg i månaden. Vi söker också dig som är intresserad av timvikariat som kan leda till schemarad. Tiderna gäller dag, kväll och vaken natt.

 Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Vem söker
Vi tror att du som söker tjänsten är en lugn, mogen och stabil person. Du behöver vara ansvarstagande och känna dig trygg i din roll som personlig assistent. Erfarenhet av ALS är meriterande liksom erfarenhet att tillgodose sjukvårdsliknande insatser i hemmet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har möjlighet till inskolning så snart så möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, samt kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-19
Ansök här