Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter sökes till pojke i Glanshammar, 50-100%

Ort: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-03
Sista ansökningsdatum: 2021-05-16
Arbetstid: Alla

Vi söker 1-2 personliga assistenter till schemarad på 50-100% till en härlig kille på 10 år som bor tillsammans med sin familj i Glanshammar utanför Örebro.


Om tjänsten:

Pojken har en medfödd hjärnskada som yttrar sig i både fysisk och psykisk funktionsnedsättning. Han har ett omfattande hjälpbehov och assistans dygnet runt. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag såsom påklädning, lek, träning, mat och personlig hygien.

Din arbetsplats är där pojken befinner sig, i hemmet, på förskolan, på sjukhuset eller på resande fot med familjen. Arbetsuppgifterna innefattar många lyft och förflyttningar med hjälp av hjälpmedel, men det är viktigt att du inte har problem med axlar eller rygg. Det är av största vikt att du passar in i vår lilla familj och personkemin är avgörande. 


Vi söker dig som:

-Har erfarenhet från en liknande roll

-Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

-Har B-körkort och tillgång till bil (går ej att ta sig till kund med kollektiv trafik)

- Är rökfri

-Inte är pälsdjursallergiker då det finns en katt i kundens hem samt ridning som aktivitet.


Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Det är därför viktigt att du som söker är en mogen, trygg, lugn och ansvarsfull person, men också glad och kan ta egna initiativ när så krävs. Det är även viktigt att du kan vara lekfull och har nära till skratt och bus. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.


Arbetstid / Varaktighet: Vi söker 1-2 personer som vill jobba 50-100%, anställningsformen är så länge assistansuppdraget varar. Tjänsterna innefattar huvudsakligen arbete på nattetid och avser då vaken natt, men det förekommer även arbete på dagtid. Vi söker även tim- och sommarvikarier.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Snarast 
 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-16
Ansök här

Kontaktperson

Julia Ceder Rekryteringsansvarig