1. Du är här: Humana söker personliga assistenter till vikariepool i Luleå!

Humana söker personliga assistenter till vikariepool i Luleå!

Stad: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2018-12-07
Sista ansökningsdatum: 2019-01-07
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker Humana personliga assistenter till vikariepoolen i Luleå! Som anställd i vikariepoolen kommer du att erbjudas arbete hos olika kunder när lediga pass uppstår. Arbetsuppgifterna innebär att du finns till stöd där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan till exempel innefatta hushållssysslor, förflyttningar, personlig hygien, samt olika aktiviteter. 

Om tjänsten
Som anställd i Humanas vikariepool erbjuder vi inskolning och lediga pass hos ett antal olika kunder. Tjänsten är flexibel och passar utmärkt för dig som har annan sysselsättning på deltid eller enbart vill arbeta extra. Det är även en bra inkörsport för dig som är intresserad av sommarjobb eller en fast anställning då du som vikarie kommer träffa och lära känna flera av våra kunder.  

Vem vi söker
Tidigare erfarenhet av arbete inom vård & omsorg eller personlig assistans är meriterande. Kraven varierar beroende på kundens behov men vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort: B-körkort är önskvärt då bilkörning ingår i arbetet hos många av våra kunder. 
Arbetstid/Varaktighet: Varierande arbetstider. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. När du skickat in din ansökan kommer du att få inbjudan att genomföra ett personlighetstestet MINT. Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-01-07
Ansök här

Kontaktperson

Kristina Hedlund Bemanningsansvarig