1. Du är här: Humana söker verksamhetschef till äldreboende i Huskvarna

Humana söker verksamhetschef till äldreboende i Huskvarna

Stad: Jönköping
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2018-10-26
Sista ansökningsdatum: 2018-11-26
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

 

Just nu söker vi efter en erfaren verksamhetschef till vårt trevliga äldreboende Kavlagården, beläget i Huskvarna i Jönköpings kommun.

Om tjänsten
Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver verksamheten framåt med delaktighet från dina medarbetare. Du ingår i en trevlig och prestigelös regionledningsgrupp och rapporterar till Regionchef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. I verksamheten har du också stöd av gruppledare som hjälper dig med bl. a. med bemanning och planering.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (t ex sjuksköterska, socionom, social omsorg) samt erfarenhet från äldreomsorgen.
  • Du har hög affärsmässighet och tydligt kundfokus.
  • Du leder med en stor självinsikt, öppen kommunikation och genom att bygga goda relationer.
  • Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och ta ansvar.
  • Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vi erbjuder
Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef?

Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt och senast 2018-11-15. Intervjuer kommer att ske löpande. För mer information kontakta regionchef Hanna Göthlin.

Läs mer om Humana på www.humana.se

Anställningsform:
Tillsvidareanställning , 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid / Varaktighet: 
Heltid / Dag
Sök jobbet senast 2018-11-15

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Dag
Sök jobbet senast 2018-11-26
Ansök här

Kontaktperson